close
Mode

Ved Du Hvornår Du Skal Begynde at Handle Tøj og Tilbehør Til Den Lille Ny?

Baby

Som kommende forælder, går du måske med tanker om, at tage ud i de lokale baby butikker og købe børnetøj og tilbehør i god tid. Som en god tommelfingerregel, bør du begynde at købe baby tøj og tilbehør omkring to måneder, før du forventer, at barnet bliver født. Nye forældre bør huske på, at de aldrig er alene i at forberede sig på denne vidunderlige begivenhed; der er, og vil være, familiemedlemmer som tanter, onkler og bedsteforældre, der også gerne vil tage godt imod den nye ankomst. Så når du handler og arrangerer, hvad du vil have til din baby, så husk at medtage de kære familie-medlemmer, så de også kan få lov at give noget af det nødvendige tøj og tilbehør, og masser af kærlighed. Husk at to måneder før er ideelt, fordi det er ikke for hurtigt, og samtidig ikke er i sidste minut.

Hvis du er den ventende mor, vil du måske gerne have, at alt er på plads et par måneder før du føder. Mange nye forældre har en tendens til at samle de ting ind, som babyen får brug for, mens de går gennem graviditeten. Ni måneder kan godt føles som om de går temmelig langsomt, især de første mange måneder – i de sidste par måneder kan man dog forvente, da moderen er større, da hendes baby vokser, og hun vil derfor ofte ret træt og måske en anelse irritabel. Hvis det meste af jeres handlen ind, kan klares i de tidlige stadier af dit tredje trimester, så vil der kun være småting som børneplakater, at handle ind, når I når til de tungere måneder.

En anden grund til at starte forberedelserne tidligt er, at undgå stress. Stress er ikke til fordel for hverken moren eller hendes baby. Så for at undgå stress og jag, skal forberedelserne laves tidligt i graviditetetn, så I kan nyde dette vidunderlige mirakel, der er ved at ske. Selv hvis det er dit andet, tredje eller fjerde barn, er det en unik oplevelse hver gang – det vil altid være lige så specielt, et sandt  mirakel.

 

At få det rigtige børnetøj og tilbehør

Selvom der er nogle kvinder, der ikke vil have foretaget ultralydskanning, for at bestemme kønnet på deres barn, er der mange kvinder, der gerne vil have gjort det, af praktiske grunde. De fleste kvinder får foretaget ultralyd for at bestemme barnets helbred og stilling i livmoderen og for at sikre at alt generelt er som det skal være. Når det kommer til at skulle købe børnetøj og tilbehør, er det også ganske praktisk at kende kønnet på barnet.

Når du væger baby tøj og tilbehør, så husk, at din baby vil vokse. Det vil faktisk vokse så meget, at det på et tidspunkt, skal til at have sit eget værelse. Det kan derfor tilrådeligt, at vælge ting, med det i