close
Mode

Tips til at Vælge Det Rigtige Par Gummistøvler

Støvler

Når det danske efterårsvejr rammer, og det begynder at regne, så er det ikke længere særligt bekvemt at gå rundt udenfor i sine Sneakers. Selv hvis man har fået dem imprægneret , så er der grænser for, hvor længe de kan holde dine fødder tørre. Du må derfor ud at have fat i et par støvler, der er specielt designede til, at holde regnen ude og dine fødder tørre.

Så hvad er det bedste par gummistøvler du kan få som kvinde? Da det var tid for til, at finde gummistøvler til min kone, var jeg lidt på bar bund. Der er mange muligheder og mange mærker derude, men de lignede alle sammen hinanden for mig. Jeg læste derfor op på tingene, og spurgte ekspedienterne i de forskellige butikker jeg besøgte, og har samlet alle de gode råd i denne artikel. Noget af det første jeg kan fortælle dig er, at der er en bestemt række mærker, som du absolut på overveje først, når det kommer til at købe gummistøvler, til kvinden i dit liv.

Når himmelen er grå og mørket trænger sig på, er det den bedste tid for kvinder, at smide fødderne i et par farverige gummi støvler, for at beskytte fødderne mod regnen og sætte lidt lys og farver på dagen. Der er en lang række gummistøvler på markedet, der alle sammen kan beskytte ganske effektivt imod regnen, men nogle er bare lidt mere moderigtige end andre. Her er et par af de muligheder, du bør overveje, når du begiver dig ud for at købe gummistøvler til kvinden i dit liv.

Gabriella Rocha laver en stor vandtæt gummistøvle, så man kan se lækker ud i regnen. De ser levende ud, og skulle være utroligt komfortable. De tilbydes i nuancer af lilla eller brune farver. De her gummistøvler tilbyder endda en justerbar rem på topspændet, for at sikre den rigtige pasform, mens hun kan fortsætte med at se stilfuld ud, og holder fødderne tørre på en regnvejrsdag.

Wellington tilbyder gummistøvler mod regnen, der nok bedst kan beskrives som funky. Med en række forskellige farver og designs kan din kvinde virkelig lave et fashion statement, selv i gummi støvler. Tjek Wellingtons hjemmeside, for at se, deres brede udvalg af gummistøvler i alle farver og størrelser. De vil helt sikkert lade hende skille sug ud på en regnvejrsdag.

Når det kommer til kvinders mode, ser det ud til, at du altid kan regne med Polo Sport. Polo Sport tilbyder en støvle kaldet ”Palau”. Det er en knæhøj gummistøvle, der er specielt indrettet til, at holde regnen ude. De er perfekte, hvis din kvinde elsker ideen om lyse og levende farver, men ikke vil gå på kompromis med sit udseende og stil. De er tilgængelige i kongeblå eller fuschia, og er en fantastisk måde at gøre oprør mod det dårlige vejr, ved at få hende til at skinne som solen.