close
Livsstil

Sådan får nu du looket på et minimalt budget

Pige

Hvis du føler der kan gøres noget ved din fremtoning, så følg med nu. Det kan også være, nu hvor vi er på vej ud af vinterens farver, at sommerlooket skal på plads.
Det koster heldigvis ikke meget af forny dit look, bare du har overblik over et par ting undervejs. Jeg vil komme ind på forskellige områder, som tøjvalg, hårpleje og hvordan du bruger det i en sammenhæng. Så uanset hvad du går efter burde der være noget for dig her.

 

Få farverne frem, flotte!

De grå og sorte toner må snart træde af scenen, til fordel for de mere lyse toner. Følg de trends som man finder i de forskellige magasiner og på nettet. Hvis du har et mindre budget kan det betale sig at gå på tur i forskellige outlets. Der er ofte en masse fund at gøre, så det føles næsten som en hel skattejagt.

Man skal også lære at bruge lagene. Du vil blive overrasket over hvad der sker når du kombinerer to stykker to, som du ellers var blevet træt af. En denimjakke klæder de fleste og den går aldrig af mode. En denimjakke over en ly trøje er perfekt til en sen sommeraften.

 

 

Man kan ikke sætte pris på sin personlighed

Måske føler du allerede at du har de perfekte outfits, men at der mangler noget på andre fløje. Hvis du aldrig har arbejdet med extensions, vil det føles naturligt for dig. Det vil også kunne klare problemer som du måske har haft med din frisure, som spaltede spidser eller grå hår. Extensions er for dig der ønsker at få længere, glattere eller bare flottere hår, uden at det skal ødelægge budgettet. Du skal selvfølgelig være opmærksom på præcis hvilken farve du gerne vil have, ellers vil det selvfølgelig se lidt dumt ud.
Et hurtigt tip, som du også kan finde råd til mange andre steder, er personlig hygiejne og hudpleje. Det gør en enorm forskel, og du kan måske lære en ting eller to der kan få dig videre, selvom du allerede passer godt på dig selv.

I stedet for at bruge en ordentlig pose penge på en gang, er det måske også en god idé at sætte et mindre månedligt budget.
Og hvis inspiration ikke kommer naturligt til dig, kan du selv gå ud og søge den! Hvis du er aktiv på de sociale medier, kan du med fordel følge forskellige blogs på Instagram og pinterest. En lille justering på dit look kan gøre en enorm forskel. Du kan bruge de forskellige tips herfra, for at få et nyt look, der ser ud til at koste 3 gange så meget som det i virkeligheden gør.