close
Life Hacks

Sådan få du flere farver i hverdagen

I denne kolde, grå tid kan dagen være lange og lykken være kort, men det behøver den ikke at være. Her er der 5 tips til at hæve humøret inden være gør det for dig.

Køb ting til dig selv

Glæden ved at forkæle sig selv med nykøbt beklædningsgenstand skal man slet ikke underkende, og følelsen af at føle sig smart medbringer selvtillid, og det kan alle bruge. Som kvinde kunne det være nye sko eller et smykke. Som mand kunne det være boxers til mænd eller et billigt herreur online. De to sidstnævnte er der særlig god mulighed for at købe online, hvor mærkevarer ikke koster alverden.

Oplevelser

Kom ud oplev noget, så dagene ikke bliver så lange og ens, men de derimod bliver fulde af diversitet. Det kan være, det er en tur i biografen, at køre gokart, på museum eller noget helt fjerde. Individet ved selv, hvad det ønsker. Måske er det godt med et lille adrenalin-sus.

Vær’ på forkant med dagen

At have tjek på tingene, styrker at ens selvværd og engagement.

For at være mere oplagt på dagen og undgå at falde i søvn på arbejdet, kunne man sørge for at være parat til, hvad end den byder. Tjek DMI, få styr på aftalerne og mød velforberedt op, for så gå det hele lidt lettere. Gå ind til dagen med en positiv indstilling og vær’ engageret. Det kan hæve alles humør i denne kolde tid. Selvom det kan være en udfordring, kan det også hjælpe til at åbne folks øjne op for, hvad du egentlig har at byde på.

Vær’ social

Man kan som bekendt give dagen nogle flere farver ved at hygge sig med venner og familie. Måske skal det være en kop kaffe med veninden eller en øl med vennerne. Styrk relationerne for det vil hjælpe både hjælpe dig og den pårørende. Hvis man selv har brug for det, har andre det nok også. Hvis en sen vinterdepression lurer, kan det også være vigtigt at snakke om, så det ikke udvikler sig til en helårs tristesse.

Træne

Hvis der er stress på arbejdet, i hjemmet eller det bare en af de mange regnvejrsdage, kan det styrke dit velvære at komme ud med aggressioner. Motion og træning styrker både dit humør, din selvtillid og træningscenteret er samtidig et rigtig godt sted at møde nye mennesker. Måske endda møde en ny romance.
Du kan samtidig udnytte ventetiden indtil sommeren til at blive den hotteste strandløve eller en lækker sommersild med en strammere krop. Dynen er rigtig rar disse dage, og
turen op til centeret kan måske både være en smule hård og uoverskuelig, men det bliver helt klart det hele værd.

Så hvis er dagen føles som hvid asparges gør i mormors retter, kan du følge et af disse råd.