close
Livsstil

Pak din feriekuffert uden stress

Ferie kuffert

Vi kender det alle, følelsen af at stå foran klædeskabet og føle sig lidt fortabt. Ferien er lige for døren og kufferten langt fra pakket.

Hvad der burde være en hyggelig opgave, ender ofte i stress og jag, hvor diverse stykker tøj blot kastes i kufferten uden nogen nærmere eftertanke.

Vi giver her vores bud på, hvordan du pakker en god feriekuffert uden overvægt eller mangel på de rigtige styles.

 

Start i god tid

Begynd allerede en uges tid før din ferie og læg det tøj, du tænker du skal have med, fra. Det kan være på sofaen, skrivebordet eller lignende. Den største fejl starter nemlig allerede her.

Hvis du putter tingene direkte i kufferten, mister du hurtigt overblikket og enten glemmer undertøjet eller kommer til at pakke alt for mange T-shirts. Ved at lægge det fra, har du hele tiden fornemmelse for, hvad du har og hvad du mangler.

Er du eksempelvis en plus size mand er dette rigtig vigtigt, da man ikke kan forvente at kunne købe smart tøj til store mænd på feriestederne og det i gennemsnit tager 2-4 dage, hvis du shopper på nettet efter tøj i store størrelser til mænd.

 

Ryd op og ud

Benyt den årlige sommerferie til at få ryddet lidt ud i klædeskabet. Tøm skabet for styles, der enten er tyndslidte, plettet eller forvasket. Dvs. styles som du egentlig godt ved, du ikke længere burde gå i.

Forvaskede T-shirts kan sagtens bruges en sidste gang som strand T-shirts og du kan derefter med god samvittighed smide dem ud, inden du rejser hjem. Det samme gælder hvis du har en sweatshirt med et enkelt hul eller en mindre plet. Brug den som ”rejse sweatshirt” og smid den ud når du kommer frem – så vil den alligevel enten lugte af sved eller være mærket af mad eller drikke fra køre– eller flyveturen.

 

Pak mix and match

Start med at tjekke vejrudsigten på din feriedestination og pak styles derefter. Hvis du pakker underdele og overdele, ikke bare i sæt men også, som du kan mix og matche på kryds og tværs, bliver det nemt og hurtigt for dig, at finde et lækkert outfit. Du undgår simpelthen, at stå med en fed T-shirt, der ikke passer til nogle af de shorts, du har taget med.

 

Glæd dig

Gå til og fra din feriepakning og nyd forventningens glæde. Måske opdager du undervejs, at vejret på din destination, har ændret sig eller at du måske burde forkæle dig selv med et par nye badeshorts. Men pyt med det, for du er startet i god tid og kan sagtens nå det hele.

Når dagen til afrejse nærmere sig, har du ikke bare overblikket, men også overskuddet til at pakke og lukke kufferten i ro og mag uden det mindste stress.

 

God ferie.