close
Mode

Modetøj til store kvinder

Curvy

For ikke så længe siden levede vi i et samfund, hvor store piger var nødt til at gå i klodset og ligefrem umoderne tøj. Vi ser nu i højere og højere grad en konkurrencementalitet mellem designere, og på grund af det er et stort udvalg af lækkert tøj lavet specielt til større kvinder. Et godt udvalg af designs og mærker som zhenzi tøj, får dig ikke bare til at se moderigtig ud, men kan også få dig til at føle dig som en diva.

Det første du skal bør vide er, hvad du helt bør undgå. Værd opmærksom på brede striber og undgå dem så vidt muligt, da de giver en illusion om, at du er bredere end hvad, du rent faktisk er. Det andet du altid skal undgå er store print såsom billeder, figurer, og lignende, da de kan have samme effekt. Vælg desuden aldrig tøj, der sidder meget løst på dig, da det desværre på ingen måde hjælper med at skjule de underliggende problemer.

De grundlæggende regler for shopping er de samme for alle kvinder. Du skal vide, præcis hvilken størrelse tøj, der passer, og du skal lære at dække de områder, der er værst. For eksempel, hvis din mave, lår, og arme er hvor du har flest problemer, så skal du vælge tøj, der skjuler de områder bedst. For at forbedre dit udseende er mørke farver altid bedst, og det gælder for alle. Undgå lysere nuancer så vidt muligt.

Materialet tøjet er lavet af har bestemt også stor betydning. Som du måske allerede ved, er bomuld det bedste valg. Cowboybokser skal være stramme, da det får dine ben til at se længere ud – og hvem vil ikke gerne have lange ben? For lidt ekstra flair kan du vælge smalle bælter og et par flotte smykker. Når du har fundet det tøj, du bedst kan lide, så prøv det på, for at se om det passer helt som det skal – det er surt at skulle bytte det dagen efter købet.

Prøv nye stilarter når du føler for det, og vær ikke bange for at surfe rundt på internettet efter inspiration og information om de nyeste modetrends. Der er efterhånden mange mærker, der findes til ikke bare normalvægtige og undervægtige, men også overvægtige. De fleste har deres egne hjemmesider, hvor man kan bestille tøjet direkte, så det er også en mulighed, der er værd at overveje. På nogle af hjemmesiderne kan du finde information om størrelserne, som kan være meget brugbar. Før du begynder at shoppe, skal du gøre noget, som mange glemmer: tag dine egne mål, så du ved præcis hvad du skal lede efter.

Det er altid en god idé at tage en ven eller veninde med på shoppingturen, så det bliver endnu mere positivoplevelse. Vigtigst af alt er det, at du finder tøj, der er behageligt og får dig til at føle dig selvsikker.