close
Livsstil

Mangler du også gode idéer til årets konfirmationsgave?

Måske er det efterhånden mange år siden, du selv er blevet konfirmeret, og måske er det også mere end et årti siden, at du overhovedet har været med som gæst til en konfirmation, så hvad er det nu liiige, at man giver de unge konfirmander i gave? Det er der selvfølgelig ikke noget entydigt svar på, for alle unge (ja, mennesker for den sags skyld) er forskellige, og derfor har de også hver sin smag. Men én ting, der er vigtig at have in mente, når man skal ud at shoppe gave til den unge konfirmand, er, at en personlig konfirmationsgave er noget af det absolut bedste, man kan finde på. En personlig konfirmationsgave kan tage form af mange ting, og måske har du allerede en idé nu, men ellers kommer der i det følgende nogle forslag og idéer til netop dette.

En personlig konfirmationsgave kræver omtanke

Måske har dig også konfirmanden et specielt bånd og nogle helt specielle minder sammen, som gør, at du fluks kan komme på flere forskellige ting, som kunne resultere i en personlig konfirmationsgave. Men er det ikke tilfældet, er der naturligvis også hjælp at hente. Tænk eksempelvis på, hvad den unge konfirmand godt kan lide og overvej, om denne ting, aktivitet eller hobby kan laves til et gavekort (købt eller hjemmelavet). Det kan også være en oplevelse, som, du synes, at i to skal have sammen i fremtiden. Der er rigtig mange muligheder, og især hvis du selv laver gavekortet derhjemme, for så er det kun fantasien, der sætter grænser.

Det sikre valg både til drenge og piger

Ønsker du en gave, som nærmest altid går rent ind, skal du vælge en personlig plakat til konfirmanden eller nonfirmanden. Her udfylder du navn og dato for konfirmationen eller nonfirmationen, hvorefter det vil blive trykt på plakaten, og så har du et personligt og unikt produkt til den unge mand eller kvinde. Det vil helt sikkert skabe glæde og en speciel plads på gavebordet. Husk på, at selv om konfirmanden højst sandsynligt ønsker sig penge, vil disse ikke gøre specielt indtryk i hukommelsen, når konfirmationen er overstået, men det vil en personlig konfirmationsgave som den personlige plakat i den grad gøre.

Vær med til at gøre dagen endnu bedre

Det er ikke overdrevet at sige, at du med sådan et produkt kan være med til at gøre dagen endnu bedre og endnu mere speciel, end den er i forvejen, og hvem vil ikke gerne være med til det? Så grib chancen og tag et kig på de mange fede varianter, og klik din personlige gave til konfirmationen hjem i dag. Et godt tip er at bestille den indrammet i en flot ramme, som du selv bestemmer, for så får du et samlet produkt, som er lige til at tage under armen og afsted til fest. Og er du ekstra smart, lægger du en besked om at få den pakket ind – det kunne ikke være meget nemmere!