close
Diverse

Lækre gaver der ikke springer budgettet

Du skal afsted til reception, middag hos vennerne, fødselsdag hos din tante, i madklub eller en anden begivenhed, hvor du egentlig gerne vil have en lille gave med, det skal helst bare ikke være noget, der springer budgettet. Men hvad skal du dog finde på, som enten er lækkert, originalt eller elegant og som adskiller sig fra den klassiske buket blomster eller vin, som så mange andre kommer med?

Her får du et par idéer, som sikkert vil vække glæde hos modtageren – og hos din pengepung.

 

Plakatkunst

Hvis du gerne vil gøre noget helt utraditionelt, har du så overvejet at komme med en flot plakat? Der findes et kæmpe udvalg af flotte plakater, du kan erhverve dig for meget få penge og som både kan sige noget om modtageren, dig selv eller jeres indbyrdes forhold. Ved du at modtageren elsker naturen, så kan en fed plakat med fauna og flora skabe lige så stor glæde som den traditionelle potteplante. Fordelen er også at plakaten hverken skal vandes eller have sollys og den kan ”blomste” lige så længe, du har lyst til at have den på din væg.

Er modtageren mere til fotokunst, så finder der også et stort udvalg af flotte plakater med unikke vinkler. Er modtageren en livsglad sjæl med hang til sjove citater, kan typografiplakater være en sjov mulighed. Uanset om modtageren er til det abstrakte, det legesyge, det minimalistiske eller der farverige, så har du mulighed for at ramme plet med en flot plakat.

 

Det klassiske valg

Du kan også gå efter det mere klassiske valg og komme med en flot Lyngby vase. Vælger du den lille model kan du for et par hundrede kroner få en designklassiker i flot porcelæn, der vil pynte hos modtageren i mange år frem. Den perfekte gave til en reception, hvor der med garanti kommer et hav af buketter. Her kan din gave komme i brug med det samme og rigtig komme til sin ret. Du kan også vælge at kombinere vasen med en flot budgetvenlig buket, så som et par flotte efterårsgrene, sommerens blomster fra haven, en vild markbuket eller et par grønne forårsbebudere.

Så to fluer med ét smæk med æstetiske skønhedsprodukter
Lækre skønhedsprodukter bringer som regel altid glæde – især hvis modtageren er af hunkøn. Vælger du naturlige velvære – og livsstilprodukter så som danske Meraki bringer du både æstetik, kærlighed til naturen og luksus ind i modtagerens hverdag. Skønhedsprodukter, der både er gode for kroppen og som samtidig pynter på badeværelset er som regel et stort hit hos det kvindelige

publikum, som både elsker selvforkælelse og boligindretning. Så slå to fluer med et smæk med denne løsning.

 

De bedste gaver er dem, der kan spises

For mange er de bedste gaver, dem der kan spises. Men i stedet for at komme med den traditionelle chokoladeæske, så findes der et kæmpe udvalg af lækre specialiteter, som helt sikker vil vække glæde hos modtageren. Er modtageren glad for mad og god smag, så vil nogle af de lækre gourmetspecialiteter fra Nicholas Vahe helt sikkert vække begejstring. Her finder du delikate franske delikatesser med et skandinavisk tvist, der passer perfekt til de danske smagsløg og pirrer dem lidt. Sæt smag på maden med gourmetsalte, smagsfulde sirupper, olier, vinaigretter, eddiker og glazer, der vækker din mad til live. Et kæmpe plus ved disse delikatesser er, at de ligner en million, men prisen ligger på mellem 50 og 140 kr.