close
Biler

Lækker Mercedes med opgraderet design

Der er mennesker, der bare skal have et køretøj på fire hjul, som kan transportere dem fra A til B og tilbage igen. Men der findes også mennesker for hvem design, komfort og køreglæde betyder en del. De sidste er altid interesseret i, hvad der kommer af nyheder på bilmarkedet. Og der kommer jævnligt spændende nyheder, som giver stof til eftertanke, og måske kløen i fingrene efter at prøve en af de nye modeller. Mercedes er altid i kikkerten hos disse mennesker.

Den nye udgave af Mercedes CLA 220 kan give rigtig meget lyst til en prøvetur. Den har fået en ordentlig overhaling på designfronten, så den nu fremstår knivskarp med sit dristige look. Mercedes CLA 220 tog allerede tilbage i 2013 verden med storm med sit nye design, som gav den et sporty, men stadig udpræget luksuriøst udtryk. Med det nyeste design overgår Mercedes CLA 220 alle forventninger. Sådan en bil får man bare lyst til at sætte sig ind i og prøve.

Se den nye linje online

Hos hessel.dk er der mulighed for at tage et kig på flere af de nyeste modeller af denne lækre Mercedes. Her kan man også læse om de mange udstyrspakker, der kan tilkøbes, så man får sin helt egen personlige Mercedes CLA 220. Her er flere løsninger, der integrerer bilens udstyr med ens mobile enheder, så man virkelig får bilen ind under huden på alle planer. En Mercedes er en bil i den luksuriøse ende, så der stilles naturligvis store krav til alt hvad der kommer fra dette mærke.

Tag kontakt, hvis du har spørgsmål

Hos hessel.dk står der altid kyndige folk parat til at svare på de spørgsmål, du som kunde måtte have. De kan også give gode råd og forslag til løsninger af en hver art. Et godt samarbejde mellem kunde og forhandler er altid afgørende for om man får en god købsoplevelse. Tag kontakt, hvis du vil vide mere. Du kan også booke en prøvetur med en Mercedes CLA 220, hvis du mener den kan være en bil for dig. Man skal da prøve bilen før man køber.