close
Fritid

Køb fantastiske vine fra støvlelandet online

Hvis man holder af et glas god rødvin til aftensmaden, så er man i risikogruppen for at bliver ramt af passioneret vininteresse. Er man først blevet inficeret, så kan man godt se frem til en livslang glæde ved smagning af vidunderlige vine fra hele verden, og store oplevelser, hvor især ganen og lugtesansen påvirkes og der opstår nærmest euforiske tilstande. Man ender med at blive en vinelsker, der nysgerrigt udforsker sine smagsløg under påvirkning af saft fra skønne druer.

Sker dette, så vil man helt sikkert også komme til at elske italiensk vin, som er noget af det ypperste, man kan udsætte sine sanser for. For italiensk vin er i en kategori helt for sig. Man kender de franske vine, og forbinder måske netop Frankrig med god vin. Men har man smagt italiensk vin, så kan man godt komme i tvivl om hvilken af de to vinnationer, der skal ligge øverst på listen. Mange vinelskere vil helt sikkert pege på Italien, og det er der mange gode grunde til.

De helt store

Der er tre navne, som helt sikkert kommer op, når en vinelsker skal forklare hvorfor netop italiensk vin, er i en klasse for sig. Brunello, Barolo og Amarone er alle stjerner på vinhimlen, som kan få de helt store superlativerne frem hos vinanmeldere verden over. Disse tre er simpelthen ikoniske vine, og hvis der er tre vine man skal nå at smage i dette liv, så er det dem. Her får man virkelig en sanseoplevelse, som man ikke glemmer lige med det første. Hvis du vil smage italiensk vin, så prøv en af dem. Nej, prøv dem alle tre.

Webshop med vin

Gå ind hos supervin.dk og find de skønneste vine fra støvlelandet i det sydlige Europa, hvor de gode druer gror på rækker i højlandet og leverer frugt til nogle af de bedste vine i verden. Gå på opdagelse blandt disse klassikere og lad dig frydes over al den smag og kraft, der kommer fra dem. Og spis god mad til. Vin og mad hører sammen, det er der ikke nogen tvivl om.