close
- Advertisement -
Anotherlife

Most Popular

Diverse

Gaveideer til mors dag – Sådan gør du mor rigtig glad

Den anden søndag i maj er det mors dag i Danmark. Det er en hyggelig tradition, hvor man påskønner sin mor med en lille gave. Dagen blev opfundet i 1872 i USA af Julie Ward Howe, der var både kvindevalgretskæmper og forfatter. Oprindeligt var dagen tiltænkt som en dag for fred. Det var dog Anna Jarvis, der fik udbredt kenskabet til dagen for at ære sin mor Anna Marie Reeves, som arbejdede med at mindske børnedødelighed. Det blev indført at dagen skulle holdes anden søndag i maj og at den skulle ære alle mødres arbejde.

Siden 1914 har det været en offentlig helligdag i USA. Herhjemme i Danmark fejrer vi også dagen, men dog ikke som en helligdag. Forretningslivet tog hurtigt traditionen til sig og hurtigt blev dog en stor dag for især blomsterhandlere, men også porcelænsfabrikken Bing og Grøndahl så et lys i dagen og begyndte at producere mors dags-platter, der hurtigt blev samleobjekter. Traditionen med mors dags platter er siden hen døet ud og mange af dem har fundet vej til loppemarkedet og genbrugsbutikker, hvor nyere generationer har genopdaget dem og taget dem til sig, som en sjov del af en moderne borddækning til fx juleaften og middagsselskaber.

I dag er det ikke mor’s dags platten, der hitter som mors dags gave, så hvad skal du så finde på at give?

Her får du vores gaveidéer, der gør mor rigtig glad

 

Blomster

bringer altid lykke hos mor, men er også det mest forudsigelige og traditionelle valg. Vælger du denne løsning så forsøg dig med en lidt anderledes buket med utraditionelle blomster i.

 

Chokolade

Endnu en traditionel gave, der altid vækker glæde. De fleste kvinder elsker chokolade. Forkæl din mor med en kvalitetsæske, så hun virkelig kan se, at du sætter pris på hende. Det skal ikke være supermarkedets billigste plade, men en god gaveæske.

 

Overrask din mor med et besøg

De fleste mødre vil allerhelst have tid med deres børn, så derfor vil hun helt sikkert værdsætte, hvis du overrasker hende med et besøg på dagen – og her kan du så godt tage en buket blomster med eller overaske hende endnu mere med gaven herunder.

 

En god middag

Overrask din mor og inviter hende ud på dagen, så hun slipper for at lave mad. Det er en af de bedste gaver, man som mor kan få. Det at kunne sætte sig til et veldækket bord, bestille fra menukortet, have en god lang samtale og slippe for opvasken er guld værd.

 

En oplevelse sammen

Har du ikke mulighed for at invitere mor ud til middag kan et gavekort til en oplevelse sammen også være en idé. Måske en tur i teateret, i biografen, cafébesøg, museum eller lignende vil falde i god jord.

 

Skønhedsbehandling

En skønhedsbehandling så som en ansigtsbehandling er altid en velkommen gave. Det er luksus at få ordnet sin hud eller sine fødder eller negle og er noget som mange ikke køber til sig selv ofte.

 

Skønhedsprodukter

Skønhedsprodukter er lidt i samme genre og bringer også altid glæde. Det kan være alt fra parfume til ansigtscremer, badeprodukter, bodylotion og bodyolier. Vælg gerne produkter i en lækker indpakning som godt kan tåle at stå fremme på badeværelset.

 

Diamond are a girls best friend

Du behøver måske ikke ligefrem komme med diamanter, mindre kan også gøre det, men smykker er også en af de ting, som de fleste kvinder vil blive glade for at få. Hvis du rammer plet, får du her en vedvarende gave, som kan minde din mor om dig, hver gang, hun kigger på den.

 

Håber, at du her har fået lidt idéer til mors dags gaver. Husk, at i sidste ende er det tanken der tæller og din mor vil helt sikker bliver glad, hvad end du finder på.

Læs mere

Mobile

Sorry, Posts you requested could not be found...

APPLICATIONS

Sorry, Posts you requested could not be found...

- Advertisement -
Anotherlife

latest review

Sorry, Posts you requested could not be found...

Sorry, Posts you requested could not be found...

the latest