close

MOST POPULAR

Sorry, Posts you requested could not be found...

MOBLIE

Sorry, Not enough posts for this block, please add more posts...

APPLICATIONS

Sorry, Not enough posts for this block, please add more posts...

- Advertisement -
Anotherlife

LATEST REVIEWS

Sorry, Posts you requested could not be found...

Editors' Take

Sorry, Posts you requested could not be found...

Sorry, Posts you requested could not be found...

- Advertisement -
Anotherlife

THE LATEST

Livsstil

Rigtige Mænd Bygger Deres Eget Hjem

Vi lever i en tid, hvor vi ikke alene har glemt hvad ”rigtige mænd” står for, men hvor alle forsøg på at finde ud af det, bliver mødt af hård kritik. Mænd bliver dæmoniseret, og ethvert maskulint værdisæt bliver sammenlignet med undertrykkelse og vold. Det betyder desværre, at mange mænd går rundt med selvværdsproblemer og mentale udfordringer. Der er et pres fra vores samfund og kultur for at undertrykke de naturlige tendenser, inklusive vores nysgerrighed efter hvem vi er, og i stedet følge det ”accepterede” feministiske narrativ.

Der er intet galt med de oprindelige feminister. Dem der så en ulighed i samfundet, og satte sig for at gøre op med det. Selvfølgeligt skal mænd og kvinder behandles lige, og have samme udgangspunkt for at klare sig i samfundet. Ligestilling er altid en god og værdig kamp, og noget jeg for evigt vil støtte op om. Problemet er, at nogle løfter feministernes flag og træder ud over målet omkring ligestilling. For dem handler det ikke om at ligestille de mandlige og kvindelige værdier og energier, men derimod om at undertrykke den ene til fordel for den anden. Det er kvinderne der har ret, og mændene der må bøje sig. Det feminine er bedre end det maskuline, og det maskuline bør derfor bøje sig.

Men selv hvis det var rigtigt, så kan vi jo ikke gøre op med vores natur. Mænd trives ikke, når de er nødt til at undertrykke deres maskulinitet. Desuden kan det have alvorlige konsekvenser: vi kan kun undertrykke ting i en kort periode, før det enten eksploderer eller ender ud i en alvorlig depression. Ingen af delene er godt for menneskerne eller samfundet. Men maskuliniteten skal selvfølgeligt have en sund og konstruktiv måde at blive udtrykt på.

Her mener jeg, at en rigtig god måde er, at opfordre mænd til at bygge deres eget hjem. Intet passer mere ind i den maskuline natur, end at udføre noget hårdt fysisk arbejde, der i sidste ende beskytter både manden selv og hans familie imod elementerne. Specielt når man står med sit spærtræ og lægger sidste hånd på taget, begynder man at fyldes med en helt særlig form for tilfredsstillelse. Man føler at der er en mening med det hele. Man slider og slæber, men ikke for ingenting: nej, man gør det for overlevelse. For at holde vind og vejr ude, så ens familie kan sove trygt og sikkert. Det er en sund måde at udtrykke og leve sin maskulinitet på, og ingen lider under, at man gør det.

At bygge sit eget hjem er selvfølgeligt ikke den eneste måde, man kan lade sin maskulinitet komme til udtryk. Det er bare noget jeg har set hjælpe rigtigt mange, og jeg tænker det kan være et godt udgangspunkt for, at finde flere sunde måder at gøre det på.

Læs mere
HelbredLivsstil

Hvor Mange Tidligere Forhold er Acceptabelt i Dagens Danmark

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at de unge i dagens Danmark er noget mindre konservative når det kommer til dating, end deres forældre og alle tidligere generationer var. Ganske vist havde vi den ”frie kærlighed” i 60’erne og 70’erne, men det var begrænset til visse subkulturer, og var desuden begrænset i omfang grundet manglen på den teknologi vi har i dag. Nu om dage er den næste date kun et par swipes væk på en dating app. Man er ikke nødt til at finde energien til at tage i byen, eller være heldig, at en smuk pige kører for hurtigt på en grusvej, og har brug for din hjælp til rep af stenslag. Det er blevet nemt og hurtigt at finde potentielle partnere, og det er noget de unge drager fordel af i stor stil.

Mange kigger kritisk på disse apps og dating sider, fordi de til en vis grad promoverer løse forhold. Når det hele opstilles som en slags spil behøver man ikke tage det hele så seriøst, og det betyder at folk ikke altid leder efter en partner for livet, når de logger på sådan en platform. Men selv når begge parter leder efter en fast partner, så er tingene faktisk anderledes, end de var før i tiden.

Fordi det er så nemt at finde sig en date, er der mange der har haft forhold af kortere eller længere varighed, før de finder den person de ønsker at bruge resten af deres liv sammen med. Før i tiden kunne det være meget svært at overbevise en partner om, at man var vær at bruge tid på, hvis det kom frem at man havde mange forhold bag sig. Men hvordan ser det ud i dag, hvor det nærmest er normen at have en masse bagage fra tidligere forhold?

En spørgeskemaundersøgelse sendt til unge mennesker i Danmark kunne antyde, at der er langt større tolerance for tidligere forhold, end der var i de tidligere generationer. Der er ikke længere samme tendens til at stemple folk på baggrund af den slags, og det er langt mere udbredt. For nogle af de unge har det måske endda direkte fået den modsatte virkning: de stoler mere på en partner, der har været i mange forhold før. Da de ikke dømmer partneren for det, er det i stedet en positiv ting, at vedkommende har haft en masse erfaring på dating området og alligevel har valgt at slå sig ned nu. Det er et tegn på, at personen har haft tid til at finde ud af hvad de søger i en partner, og nu er sikre på, at de har fundet den helt rigtige. Tiderne skifter, og det kan være meget svært at følge med fra sidelinjen, når man er vokset op i et samfund med andre værdier og et andet syn på tingene.

Læs mere
Livsstil

Har du Styr på Hvor Vigtig Du i Virkeligheden Er?

Mand

Folk brokker sig tit over folk, som er vokset op i en eller anden form for boble, fordi de ikke forstår hvordan store dele af den virkelige verden hænger sammen. Det kan være børn, der er vokset op i en rig familie, og slet ikke har nogen fornemmelse af hvor hårdt andre mennesker må kæmpe for at tjene penge nok til at overleve. Eller folk fra en anden kultur, der ikke forstå de sociale forventninger i det danske samfund, og derfor konstant irriterer folk uden at vide det, og uden at kunne gøre for det.

Men har du nogensinde overvejet, at du også er vokset op i sådan en boble? I stedet for at genere andre, så fører din boble dog til, at du ikke behandler dig selv ligeså godt, som andre umiddelbart er motiveret til at gøre det. Din boble er nemlig, at du altid har været til stede i dit liv. Hver morgen når du vågner, så er du i samme rum som dig selv. Hver gang du har et problem der skal løses, så står du klar til at løse det. Det lyder måske tosset og siger sig selv, men følg nu lige med. Fordi du altid har været der for dig, så kommer du meget hurtigt til at tage dig selv for givet. Ligesom at barnet fra den rige familie ikke værdsættere penge, fordi de altid har været der for ham, så værdsætter du heller ikke dig selv, fordi du slet ikke kan forestille dig et liv hvor du ikke er til stede.

Men dine venner og kolleger, de har oplevet tider, hvor du ikke var en del af deres liv. Alt tiden op til de mødte dig, vidste de ikke engang at du eksisterede. Hver gang I skilles, så forsvinder du fra deres liv. Det betyder, at de for alvor lægger mærke til den værdi, du bidrager med. Her snakker jeg både professionelt og på personligt plan. De ser den forskel du gør på virksomhedens bundlinje, og de værdsætter det du gør for dem, når du hjælper dem med deres problemer.

Jeg arbejder med IT, og jeg tænker ikke nærmere over det, når jeg hjælper en kollega med at opsætte sikker email eller hjælper til inde i økonomi-afdelingen med at automatisere fakturahåndtering. De ting er nemme for mig, og det er jo bare noget jeg gør. Men hvis jeg træder lidt uden for mig selv et øjeblik, og sætter mig selv i de andres sko, så bliver det pludseligt lettere at se hvordan jeg bringer værdi til andre. Det er langt nemmere at se fra denne vinkel, hvor værdifuld og vigtig jeg reelt er.

Vi lever i en tid, hvor folk har rigtigt mange usikkerheder, og let kan ende op med angst og depression. Jeg vil derfor anbefale alle, at prøve denne lille øvelse, så I kan se hvor vigtige I i virkeligheden er.

Læs mere
HelbredLivsstil

For at Nå Dit Potentiale Skal du Kende Dit Potentiale

Ude i skoven

De fleste af os går rundt med potentiale for langt mere, end vi har i vores liv lige nu. Der er typisk ikke noget fysisk der adskiller os fra de folk, der allerede har nået vores mål: de har ikke bedre udviklede hjerner end os, eller et særligt gen der giver dem specifikke kræfter og muligheder, som du ikke har. Nej, de har bare udfyldt mere af deres potentiale end du har, og det er en god ting. Det betyder nemlig, at du stadig har muligheden for at nå dine drømme og mål: du skal bare begynde at arbejde dig hen imod det!

Bare det, at indse at dette er tilfældet, er det første skridt imod at blive til mere, end du allerede er. Det der holder langt de fleste mennesker tilbage, er nemlig manglen på håb. De har opgivet deres drømme og håb, og accepteret at det liv de har nu, er det eneste de nogensinde kan opnå. Det er en nem position at få sig, hvis man har mødt en masse modgang i sit liv. Det er nemlig en slags genvej ud af smerten: hvis det er din skæbne, eller din urokkelige identitet, jamen så er der jo ikke noget at gøre ved det. Det er ikke din skyld: sådan er det bare. Men hvis du vil nå til tops, så er du nødt til at skille dig af med disse dårlige undskyldninger, og tage ansvar for dit eget liv. Det er spild af potentiale, hvis du ikke gør det.

Derefter skal du vide, at den eneste måde du kan nå dit potentiale på, er ved at kende dit potentiale. Det er fint at lægge drømme og mål som vi føler er realistiske at nå – men efter du har nået dem, er du nødt til at gå endnu længere. Hvis du ikke konstant stræber efter mere, vil du aldrig finde ud af, hvor langt du kan gå. Men lad ikke det overvælde dig: du behøver ikke kende slut destinationen, for at bevæge dig i den rigtige retning. Det er ligesom at købe tøj. Hvis du er på udkig efter en hættetrøje, så vil du selvfølgeligt gerne have den pæneste hættetrøje der er derude. Men du behøver ikke gå rundt fra butik til butik, i hver eneste by, i hvert eneste land, for at se se alle hættetrøjer i hele verden. Nej, du kan bare købe den flotteste hættetrøje du kan finde lige nu, og så udskifte den med en anden, hvis du finder én der er bedre. Gør dine mål mulige at nå, og brug dem så som afsæt til at nå dit næste mål. Bliv ved med at udforske dit potentiale, til du kender det 100% – og selv der, kan det godt betale sig at blive ved med at prøve!

Læs mere