Luk

MOST POPULAR

Sorry, Posts you requested could not be found...

MOBLIE

Sorry, Not enough posts for this block, please add more posts...

APPLICATIONS

Sorry, Not enough posts for this block, please add more posts...

- Advertisement -

Sorry, Posts you requested could not be found...

- Advertisement -

THE LATEST

Gør Dit Navn til Din Forretning og Lev Det Gode Liv

Mand

Der var en gang, hvor et firma-navn bare var noget rent praktisk og kedeligt. Man skulle have en måde at pege på en bestemt virksomhed på, og et navn var jo klart det nemmeste at arbejde med. Men navnet behøver ikke at give mening eller være noget som kunderne overhovedet tænkte over: virksomheden kunne sagtens hedde én ting, mens butikken havde et andet navn. De fleste kaldte selvfølgelig den registrerede virksomhed det samme, som butikken hed: det er nemmere at huske ét navn end to. Men man var åben overfor, at en bestemt butik måske ikke ville klare sig på markedet for evigt, og man kunne derfor genbruge virksomheden i et nyt forretningsforsøg.

Men så skete der en udvikling der gjorde, at navne pludseligt blev vigtigere. Ny lovgivning på området gjorde, at det var nemmere at have virksomhedens navn og det offentlige navn værende det samme. Nu skulle virksomhedens registrerede navn nemlig indgå i reklame materiale og lignende – og hvorfor spilde plads på et navn, der på forvirrende vis er anderledes, end det kunderne allerede kender?

Det gjorde navnet vigtigt. Du kunne ikke længere bare starte noget helt nyt: folk ville vide, hvis din virksomhed pludseligt skiftede fokus. Det åbnede dog døren for, at virksomheder for alvor begyndte at spinde guld på deres navne. Virksomheder begyndte at støtte ting i lokalområdet og så videre, så navnet kunne blive forbundet med gode værdier, og føre til salg af flere produkter.

Magten i et stærkt brand har så på det seneste udviklet sig til, at virksomheder ikke længere er nødvendige. I dag er folks eget, helt personlige, navn blevet til noget, der brandes.

Du ser det alle steder. Internationale sportsstjerner og musikere slår sig op på deres personlige navn, og de bruger det navn til at sælge alt fra tøj til make-up. Vi ser det også i Danmark! Tag en virksomhed som Bjarne Nielsen for eksempel: vi har alle hørt det navn før, og ved at det handler om biler og god service. Det giver jo også fantastisk mening: de færreste har lyst til at lægge navn til noget, medmindre de kan sikre sig at det slår alle forventninger. Det lægger noget personlig risiko ind i de ellers ansigtsløse virksomheder, og det er noget vi forbrugere respekterer og elsker.

Så hvis du gerne vil tjene en masse penge og have en positiv indflydelse på andre menneskers liv, så gå i gang med at brande dit eget navn. Find noget du er god til, noget du står for, og find så et medie til at få dine budskaber ud på. I dag kan alle gøre det: du kan starte en blog eller en Youtube kanal på få minutter, og kickstarte dit personlige brand.

Læs mere

Brug Teknologi På Arbejdspladsen og Hold Overblikket

Møde

Uanset hvilken branche du er i, så kan det være dræbende for din karriere eller endda din virksomhed, at miste overblikket. Det er noget der kan ske, uanset om man arbejder i en kæmpe stor virksomhed, eller er en essentiel del af et lille nystartet firma. Der er altid mange bolde i luften, og hvis der ikke er system i tingene, så begynder man at tabe nogle af dem. Hvis man taber for mange bolde, jamen så falder det hele fra hinanden, og det er der ikke nogen der får noget ud af.

Det er derfor heller ikke noget under, at det lige præcis er overblik, som rigtigt mange af de seneste teknologiske systemer har kastet sig over. Det er en problemstilling der findes overalt, og som har en enorm indflydelse på slutresultatet. Ikke alene kan dårligt overblik betyde døden for karrieren eller en virksomhed: et godt overblik kan også føre til vækst og succes.

Et af de steder vi alle sammen har set fordelene ved moderne teknologi, er når det kommer til den elektroniske kalender. Ikke alene betyder det, at vi altid har kalenderen ved hånden (takket være en anden genial teknologi: den moderne smartphone!), vi kan også dele denne kalender med andre mennesker. Det har altså aldrig været nemmere at arrangere møder, eller finde ud af hvilket tidspunkt det vil være bedst at placere et arrangement eller en aktivitet. Gennemskuelighed og overblik er to områder, hvor der er kommet den ene revolution efter den anden i erhvervslivet, og det ser heldigvis ud til at være en udvikling der fortsætter!

Et af de områder, der for nyligt at begyndt at vinde indpas i stort set alle virksomheder, er teknologier der faciliterer lokalebooking . Det har altid været en længere og relativt besværlig proces, at sikre sig et lokale til et møde eller andet arrangement. Typisk var man nødt til at satse på at lokalet ville være ledigt, eller al kommunikation skulle gå igennem en sekretær, der så havde til ansvar at holde overblikket og kommunikere ud, hvem der skulle have lokalet hvornår. Ved at bruge teknologi til formålet er det i stedet blevet hurtigt og simpelt, hvilket betyder at folk i langt højere grad benytter sig af muligheden for at reservere et lokale og derved være mere effektive i deres arbejdsprocesser.

Hvis du føler at du mangler overblik i løbet af din arbejdsdag, så prøv at tage et skridt tilbage, og beskriv hvad det lige præcis er du ikke kan overskue. Når du først har sat ord på det, så garanterer jeg dig for, at du ikke er mere end en enkelt Google søgning væk fra, at finde et stykke teknologi der tackler lige nøjagtigt det problem du står med. Der findes ikke nogen unikke problemer, og vi har så mange kreative entreprenører derude, at der med sikkerhed er nogen der har løst det allerede.

Læs mere

Mangler du også gode idéer til årets konfirmationsgave?

Gave

Måske er det efterhånden mange år siden, du selv er blevet konfirmeret, og måske er det også mere end et årti siden, at du overhovedet har været med som gæst til en konfirmation, så hvad er det nu liiige, at man giver de unge konfirmander i gave? Det er der selvfølgelig ikke noget entydigt svar på, for alle unge (ja, mennesker for den sags skyld) er forskellige, og derfor har de også hver sin smag. Men én ting, der er vigtig at have in mente, når man skal ud at shoppe gave til den unge konfirmand, er, at en personlig konfirmationsgave er noget af det absolut bedste, man kan finde på. En personlig konfirmationsgave kan tage form af mange ting, og måske har du allerede en idé nu, men ellers kommer der i det følgende nogle forslag og idéer til netop dette.

En personlig konfirmationsgave kræver omtanke

Måske har dig også konfirmanden et specielt bånd og nogle helt specielle minder sammen, som gør, at du fluks kan komme på flere forskellige ting, som kunne resultere i en personlig konfirmationsgave. Men er det ikke tilfældet, er der naturligvis også hjælp at hente. Tænk eksempelvis på, hvad den unge konfirmand godt kan lide og overvej, om denne ting, aktivitet eller hobby kan laves til et gavekort (købt eller hjemmelavet). Det kan også være en oplevelse, som, du synes, at i to skal have sammen i fremtiden. Der er rigtig mange muligheder, og især hvis du selv laver gavekortet derhjemme, for så er det kun fantasien, der sætter grænser.

Det sikre valg både til drenge og piger

Ønsker du en gave, som nærmest altid går rent ind, skal du vælge en personlig plakat til konfirmanden eller nonfirmanden. Her udfylder du navn og dato for konfirmationen eller nonfirmationen, hvorefter det vil blive trykt på plakaten, og så har du et personligt og unikt produkt til den unge mand eller kvinde. Det vil helt sikkert skabe glæde og en speciel plads på gavebordet. Husk på, at selv om konfirmanden højst sandsynligt ønsker sig penge, vil disse ikke gøre specielt indtryk i hukommelsen, når konfirmationen er overstået, men det vil en personlig konfirmationsgave som den personlige plakat i den grad gøre.

Vær med til at gøre dagen endnu bedre

Det er ikke overdrevet at sige, at du med sådan et produkt kan være med til at gøre dagen endnu bedre og endnu mere speciel, end den er i forvejen, og hvem vil ikke gerne være med til det? Så grib chancen og tag et kig på de mange fede varianter, og klik din personlige gave til konfirmationen hjem i dag. Et godt tip er at bestille den indrammet i en flot ramme, som du selv bestemmer, for så får du et samlet produkt, som er lige til at tage under armen og afsted til fest. Og er du ekstra smart, lægger du en besked om at få den pakket ind – det kunne ikke være meget nemmere!

Læs mere

Lad Ikke Skæbnen Bestemme Beløbet på Bundlinjen

Penge

Der er alt for mange mennesker, der har en underlig form for overtroisk tilgang til ting, når det kommer til deres forretning. Det har intet med religion at gøre, og det er tydeligt, når de fleste iværksættere i Danmark viser sig at være ateister. De har altså en rationel og logisk tilgang til de fleste ting i livet, men så snart det kommer til at drive forretning, så har de alle mulige irrationelle idéer om hvordan tingene hænger sammen. Det er i samme grad som professionelle atleter der gør alle mulige krumspring og ritualer i troen på, at det vil hjælpe dem.

En af de mest udbredte af disse idéer, er tanken om at ens bundlinje er et produkt af skæbnen. Jeg tror simpelthen folk føler sig pressede af, at mængden af penge de tjener, er et direkte produkt af hvor gode de har været til at udføre deres arbejde. Sådan er det jo ikke i et typisk lønnet job: her møder man bare op i et bestemt tidsrum, og behøver blot gøre lige akkurat nok til, at ens arbejdsopgaver kan krydses af som ”udført”, og så er man sikret den månedlige lønudbetaling. Men når situationen nu ændres, og man ejer sin egen virksomhed, så er det lige meget hvor mange eller få timer man arbejder. Nu er ens indtjening et direkte produkt af ens arbejde, og det kan ikke gøres op i timer. Det handler om værdiskabelsen.

Fordi folk ikke kan lide det pres liggende på sig, så finder de på noget overtro, der undskylder de situationer hvor de ikke tjener så meget som de gerne ville. Det er ikke fordi de ikke har arbejdet hårdt nok: nej, det er bare skæbnen. Det var bare en eller anden overnaturligt uskrevet regel om, at tingene går op og ned, og ingen rigtig har indflydelse på det.

Jeg kan udmærket forstå lysten til at komme af med den følelse af konstant pres, men det her er bare ikke måden at gøre det på. Så snart man begynder at bilde sig selv ind, at det bare er skæbnen, så er man ikke ligeså motiveret til at lægge alle kræfterne i arbejdet. Når man ikke kan finde tid nok i sin hverdag, så er det man begynder at være kreativ. Hvis markedsføringen tager for meget af ens tid, så kan man kaste sig ud i en marketing automation softwareløsning. Nu er der vundet mere tid, der kan bruges på de andre områder. Hvis man bare accepterede det som ”skæbnen”, så ville man aldrig finde frem til den kreative løsning. Du må i stedet se presset som motivation: du kommer væk fra en dårlig situation med for få salg, ved at arbejde hårdt, og så kommer du samtidig tættere på den gode situation, hvor du når de mål du har sat for dig selv.

Så lad os vågne op, og droppe de gamle undskyldninger. Som forretningsejere har vi et ansvar, og det ansvar løftes bedst ved at gå logisk og rationelt til værks. Overtro vil kun stå i vejen for, hvor langt du kan nå på din rejse ind i den nye verden som virksomhedsejer.

Læs mere

Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/anotherlife.dk/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 447

Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/anotherlife.dk/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 447

Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/anotherlife.dk/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 447

Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/anotherlife.dk/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 447