close

MOST POPULAR

Sorry, Posts you requested could not be found...

MOBLIE

Sorry, Not enough posts for this block, please add more posts...

APPLICATIONS

Sorry, Not enough posts for this block, please add more posts...

- Advertisement -
Anotherlife

LATEST REVIEWS

Sorry, Posts you requested could not be found...

Editors' Take

Sorry, Posts you requested could not be found...

Sorry, Posts you requested could not be found...

- Advertisement -
Anotherlife

THE LATEST

Livsstil

Har du Styr på Hvor Vigtig Du i Virkeligheden Er?

Mand

Folk brokker sig tit over folk, som er vokset op i en eller anden form for boble, fordi de ikke forstår hvordan store dele af den virkelige verden hænger sammen. Det kan være børn, der er vokset op i en rig familie, og slet ikke har nogen fornemmelse af hvor hårdt andre mennesker må kæmpe for at tjene penge nok til at overleve. Eller folk fra en anden kultur, der ikke forstå de sociale forventninger i det danske samfund, og derfor konstant irriterer folk uden at vide det, og uden at kunne gøre for det.

Men har du nogensinde overvejet, at du også er vokset op i sådan en boble? I stedet for at genere andre, så fører din boble dog til, at du ikke behandler dig selv ligeså godt, som andre umiddelbart er motiveret til at gøre det. Din boble er nemlig, at du altid har været til stede i dit liv. Hver morgen når du vågner, så er du i samme rum som dig selv. Hver gang du har et problem der skal løses, så står du klar til at løse det. Det lyder måske tosset og siger sig selv, men følg nu lige med. Fordi du altid har været der for dig, så kommer du meget hurtigt til at tage dig selv for givet. Ligesom at barnet fra den rige familie ikke værdsættere penge, fordi de altid har været der for ham, så værdsætter du heller ikke dig selv, fordi du slet ikke kan forestille dig et liv hvor du ikke er til stede.

Men dine venner og kolleger, de har oplevet tider, hvor du ikke var en del af deres liv. Alt tiden op til de mødte dig, vidste de ikke engang at du eksisterede. Hver gang I skilles, så forsvinder du fra deres liv. Det betyder, at de for alvor lægger mærke til den værdi, du bidrager med. Her snakker jeg både professionelt og på personligt plan. De ser den forskel du gør på virksomhedens bundlinje, og de værdsætter det du gør for dem, når du hjælper dem med deres problemer.

Jeg arbejder med IT, og jeg tænker ikke nærmere over det, når jeg hjælper en kollega med at opsætte sikker email eller hjælper til inde i økonomi-afdelingen med at automatisere fakturahåndtering. De ting er nemme for mig, og det er jo bare noget jeg gør. Men hvis jeg træder lidt uden for mig selv et øjeblik, og sætter mig selv i de andres sko, så bliver det pludseligt lettere at se hvordan jeg bringer værdi til andre. Det er langt nemmere at se fra denne vinkel, hvor værdifuld og vigtig jeg reelt er.

Vi lever i en tid, hvor folk har rigtigt mange usikkerheder, og let kan ende op med angst og depression. Jeg vil derfor anbefale alle, at prøve denne lille øvelse, så I kan se hvor vigtige I i virkeligheden er.

Læs mere
HelbredLivsstil

For at Nå Dit Potentiale Skal du Kende Dit Potentiale

Ude i skoven

De fleste af os går rundt med potentiale for langt mere, end vi har i vores liv lige nu. Der er typisk ikke noget fysisk der adskiller os fra de folk, der allerede har nået vores mål: de har ikke bedre udviklede hjerner end os, eller et særligt gen der giver dem specifikke kræfter og muligheder, som du ikke har. Nej, de har bare udfyldt mere af deres potentiale end du har, og det er en god ting. Det betyder nemlig, at du stadig har muligheden for at nå dine drømme og mål: du skal bare begynde at arbejde dig hen imod det!

Bare det, at indse at dette er tilfældet, er det første skridt imod at blive til mere, end du allerede er. Det der holder langt de fleste mennesker tilbage, er nemlig manglen på håb. De har opgivet deres drømme og håb, og accepteret at det liv de har nu, er det eneste de nogensinde kan opnå. Det er en nem position at få sig, hvis man har mødt en masse modgang i sit liv. Det er nemlig en slags genvej ud af smerten: hvis det er din skæbne, eller din urokkelige identitet, jamen så er der jo ikke noget at gøre ved det. Det er ikke din skyld: sådan er det bare. Men hvis du vil nå til tops, så er du nødt til at skille dig af med disse dårlige undskyldninger, og tage ansvar for dit eget liv. Det er spild af potentiale, hvis du ikke gør det.

Derefter skal du vide, at den eneste måde du kan nå dit potentiale på, er ved at kende dit potentiale. Det er fint at lægge drømme og mål som vi føler er realistiske at nå – men efter du har nået dem, er du nødt til at gå endnu længere. Hvis du ikke konstant stræber efter mere, vil du aldrig finde ud af, hvor langt du kan gå. Men lad ikke det overvælde dig: du behøver ikke kende slut destinationen, for at bevæge dig i den rigtige retning. Det er ligesom at købe tøj. Hvis du er på udkig efter en hættetrøje, så vil du selvfølgeligt gerne have den pæneste hættetrøje der er derude. Men du behøver ikke gå rundt fra butik til butik, i hver eneste by, i hvert eneste land, for at se se alle hættetrøjer i hele verden. Nej, du kan bare købe den flotteste hættetrøje du kan finde lige nu, og så udskifte den med en anden, hvis du finder én der er bedre. Gør dine mål mulige at nå, og brug dem så som afsæt til at nå dit næste mål. Bliv ved med at udforske dit potentiale, til du kender det 100% – og selv der, kan det godt betale sig at blive ved med at prøve!

Læs mere
Life HacksLivsstil

Gør Dit Navn til Din Forretning og Lev Det Gode Liv

Mand

Der var en gang, hvor et firma-navn bare var noget rent praktisk og kedeligt. Man skulle have en måde at pege på en bestemt virksomhed på, og et navn var jo klart det nemmeste at arbejde med. Men navnet behøver ikke at give mening eller være noget som kunderne overhovedet tænkte over: virksomheden kunne sagtens hedde én ting, mens butikken havde et andet navn. De fleste kaldte selvfølgelig den registrerede virksomhed det samme, som butikken hed: det er nemmere at huske ét navn end to. Men man var åben overfor, at en bestemt butik måske ikke ville klare sig på markedet for evigt, og man kunne derfor genbruge virksomheden i et nyt forretningsforsøg.

Men så skete der en udvikling der gjorde, at navne pludseligt blev vigtigere. Ny lovgivning på området gjorde, at det var nemmere at have virksomhedens navn og det offentlige navn værende det samme. Nu skulle virksomhedens registrerede navn nemlig indgå i reklame materiale og lignende – og hvorfor spilde plads på et navn, der på forvirrende vis er anderledes, end det kunderne allerede kender?

Det gjorde navnet vigtigt. Du kunne ikke længere bare starte noget helt nyt: folk ville vide, hvis din virksomhed pludseligt skiftede fokus. Det åbnede dog døren for, at virksomheder for alvor begyndte at spinde guld på deres navne. Virksomheder begyndte at støtte ting i lokalområdet og så videre, så navnet kunne blive forbundet med gode værdier, og føre til salg af flere produkter.

Magten i et stærkt brand har så på det seneste udviklet sig til, at virksomheder ikke længere er nødvendige. I dag er folks eget, helt personlige, navn blevet til noget, der brandes.

Du ser det alle steder. Internationale sportsstjerner og musikere slår sig op på deres personlige navn, og de bruger det navn til at sælge alt fra tøj til make-up. Vi ser det også i Danmark! Tag en virksomhed som Bjarne Nielsen for eksempel: vi har alle hørt det navn før, og ved at det handler om biler og god service. Det giver jo også fantastisk mening: de færreste har lyst til at lægge navn til noget, medmindre de kan sikre sig at det slår alle forventninger. Det lægger noget personlig risiko ind i de ellers ansigtsløse virksomheder, og det er noget vi forbrugere respekterer og elsker.

Så hvis du gerne vil tjene en masse penge og have en positiv indflydelse på andre menneskers liv, så gå i gang med at brande dit eget navn. Find noget du er god til, noget du står for, og find så et medie til at få dine budskaber ud på. I dag kan alle gøre det: du kan starte en blog eller en Youtube kanal på få minutter, og kickstarte dit personlige brand.

Læs mere
Livsstil

Brug Teknologi På Arbejdspladsen og Hold Overblikket

Møde

Uanset hvilken branche du er i, så kan det være dræbende for din karriere eller endda din virksomhed, at miste overblikket. Det er noget der kan ske, uanset om man arbejder i en kæmpe stor virksomhed, eller er en essentiel del af et lille nystartet firma. Der er altid mange bolde i luften, og hvis der ikke er system i tingene, så begynder man at tabe nogle af dem. Hvis man taber for mange bolde, jamen så falder det hele fra hinanden, og det er der ikke nogen der får noget ud af.

Det er derfor heller ikke noget under, at det lige præcis er overblik, som rigtigt mange af de seneste teknologiske systemer har kastet sig over. Det er en problemstilling der findes overalt, og som har en enorm indflydelse på slutresultatet. Ikke alene kan dårligt overblik betyde døden for karrieren eller en virksomhed: et godt overblik kan også føre til vækst og succes.

Et af de steder vi alle sammen har set fordelene ved moderne teknologi, er når det kommer til den elektroniske kalender. Ikke alene betyder det, at vi altid har kalenderen ved hånden (takket være en anden genial teknologi: den moderne smartphone!), vi kan også dele denne kalender med andre mennesker. Det har altså aldrig været nemmere at arrangere møder, eller finde ud af hvilket tidspunkt det vil være bedst at placere et arrangement eller en aktivitet. Gennemskuelighed og overblik er to områder, hvor der er kommet den ene revolution efter den anden i erhvervslivet, og det ser heldigvis ud til at være en udvikling der fortsætter!

Et af de områder, der for nyligt at begyndt at vinde indpas i stort set alle virksomheder, er teknologier der faciliterer lokalebooking . Det har altid været en længere og relativt besværlig proces, at sikre sig et lokale til et møde eller andet arrangement. Typisk var man nødt til at satse på at lokalet ville være ledigt, eller al kommunikation skulle gå igennem en sekretær, der så havde til ansvar at holde overblikket og kommunikere ud, hvem der skulle have lokalet hvornår. Ved at bruge teknologi til formålet er det i stedet blevet hurtigt og simpelt, hvilket betyder at folk i langt højere grad benytter sig af muligheden for at reservere et lokale og derved være mere effektive i deres arbejdsprocesser.

Hvis du føler at du mangler overblik i løbet af din arbejdsdag, så prøv at tage et skridt tilbage, og beskriv hvad det lige præcis er du ikke kan overskue. Når du først har sat ord på det, så garanterer jeg dig for, at du ikke er mere end en enkelt Google søgning væk fra, at finde et stykke teknologi der tackler lige nøjagtigt det problem du står med. Der findes ikke nogen unikke problemer, og vi har så mange kreative entreprenører derude, at der med sikkerhed er nogen der har løst det allerede.

Læs mere