Luk

MOST POPULAR

Sorry, Posts you requested could not be found...

MOBLIE

Sorry, Not enough posts for this block, please add more posts...

APPLICATIONS

Sorry, Not enough posts for this block, please add more posts...

- Advertisement -

LATEST REVIEWS

Sorry, Posts you requested could not be found...

Editors' Take

Sorry, Posts you requested could not be found...

Sorry, Posts you requested could not be found...

- Advertisement -

THE LATEST

Mangler du også gode idéer til årets konfirmationsgave?

Gave

Måske er det efterhånden mange år siden, du selv er blevet konfirmeret, og måske er det også mere end et årti siden, at du overhovedet har været med som gæst til en konfirmation, så hvad er det nu liiige, at man giver de unge konfirmander i gave? Det er der selvfølgelig ikke noget entydigt svar på, for alle unge (ja, mennesker for den sags skyld) er forskellige, og derfor har de også hver sin smag. Men én ting, der er vigtig at have in mente, når man skal ud at shoppe gave til den unge konfirmand, er, at en personlig konfirmationsgave er noget af det absolut bedste, man kan finde på. En personlig konfirmationsgave kan tage form af mange ting, og måske har du allerede en idé nu, men ellers kommer der i det følgende nogle forslag og idéer til netop dette.

En personlig konfirmationsgave kræver omtanke

Måske har dig også konfirmanden et specielt bånd og nogle helt specielle minder sammen, som gør, at du fluks kan komme på flere forskellige ting, som kunne resultere i en personlig konfirmationsgave. Men er det ikke tilfældet, er der naturligvis også hjælp at hente. Tænk eksempelvis på, hvad den unge konfirmand godt kan lide og overvej, om denne ting, aktivitet eller hobby kan laves til et gavekort (købt eller hjemmelavet). Det kan også være en oplevelse, som, du synes, at i to skal have sammen i fremtiden. Der er rigtig mange muligheder, og især hvis du selv laver gavekortet derhjemme, for så er det kun fantasien, der sætter grænser.

Det sikre valg både til drenge og piger

Ønsker du en gave, som nærmest altid går rent ind, skal du vælge en personlig plakat til konfirmanden eller nonfirmanden. Her udfylder du navn og dato for konfirmationen eller nonfirmationen, hvorefter det vil blive trykt på plakaten, og så har du et personligt og unikt produkt til den unge mand eller kvinde. Det vil helt sikkert skabe glæde og en speciel plads på gavebordet. Husk på, at selv om konfirmanden højst sandsynligt ønsker sig penge, vil disse ikke gøre specielt indtryk i hukommelsen, når konfirmationen er overstået, men det vil en personlig konfirmationsgave som den personlige plakat i den grad gøre.

Vær med til at gøre dagen endnu bedre

Det er ikke overdrevet at sige, at du med sådan et produkt kan være med til at gøre dagen endnu bedre og endnu mere speciel, end den er i forvejen, og hvem vil ikke gerne være med til det? Så grib chancen og tag et kig på de mange fede varianter, og klik din personlige gave til konfirmationen hjem i dag. Et godt tip er at bestille den indrammet i en flot ramme, som du selv bestemmer, for så får du et samlet produkt, som er lige til at tage under armen og afsted til fest. Og er du ekstra smart, lægger du en besked om at få den pakket ind – det kunne ikke være meget nemmere!

Læs mere

Lad Ikke Skæbnen Bestemme Beløbet på Bundlinjen

Penge

Der er alt for mange mennesker, der har en underlig form for overtroisk tilgang til ting, når det kommer til deres forretning. Det har intet med religion at gøre, og det er tydeligt, når de fleste iværksættere i Danmark viser sig at være ateister. De har altså en rationel og logisk tilgang til de fleste ting i livet, men så snart det kommer til at drive forretning, så har de alle mulige irrationelle idéer om hvordan tingene hænger sammen. Det er i samme grad som professionelle atleter der gør alle mulige krumspring og ritualer i troen på, at det vil hjælpe dem.

En af de mest udbredte af disse idéer, er tanken om at ens bundlinje er et produkt af skæbnen. Jeg tror simpelthen folk føler sig pressede af, at mængden af penge de tjener, er et direkte produkt af hvor gode de har været til at udføre deres arbejde. Sådan er det jo ikke i et typisk lønnet job: her møder man bare op i et bestemt tidsrum, og behøver blot gøre lige akkurat nok til, at ens arbejdsopgaver kan krydses af som ”udført”, og så er man sikret den månedlige lønudbetaling. Men når situationen nu ændres, og man ejer sin egen virksomhed, så er det lige meget hvor mange eller få timer man arbejder. Nu er ens indtjening et direkte produkt af ens arbejde, og det kan ikke gøres op i timer. Det handler om værdiskabelsen.

Fordi folk ikke kan lide det pres liggende på sig, så finder de på noget overtro, der undskylder de situationer hvor de ikke tjener så meget som de gerne ville. Det er ikke fordi de ikke har arbejdet hårdt nok: nej, det er bare skæbnen. Det var bare en eller anden overnaturligt uskrevet regel om, at tingene går op og ned, og ingen rigtig har indflydelse på det.

Jeg kan udmærket forstå lysten til at komme af med den følelse af konstant pres, men det her er bare ikke måden at gøre det på. Så snart man begynder at bilde sig selv ind, at det bare er skæbnen, så er man ikke ligeså motiveret til at lægge alle kræfterne i arbejdet. Når man ikke kan finde tid nok i sin hverdag, så er det man begynder at være kreativ. Hvis markedsføringen tager for meget af ens tid, så kan man kaste sig ud i en marketing automation softwareløsning. Nu er der vundet mere tid, der kan bruges på de andre områder. Hvis man bare accepterede det som ”skæbnen”, så ville man aldrig finde frem til den kreative løsning. Du må i stedet se presset som motivation: du kommer væk fra en dårlig situation med for få salg, ved at arbejde hårdt, og så kommer du samtidig tættere på den gode situation, hvor du når de mål du har sat for dig selv.

Så lad os vågne op, og droppe de gamle undskyldninger. Som forretningsejere har vi et ansvar, og det ansvar løftes bedst ved at gå logisk og rationelt til værks. Overtro vil kun stå i vejen for, hvor langt du kan nå på din rejse ind i den nye verden som virksomhedsejer.

Læs mere

Bliv klar til jagtsæsonen som de royale

Jagt

Deerhunter er et af de mest populære mærker blandt jægere i Danmark. Det er der flere grunde til. Først og fremmest er tøjet ekstremt holdbart og ligger stadig i en priskategori, hvor alle kan være med. For det andet så er alt deres udstyr gennemtestet til nordiske forhold og du får tilmed 5 års garanti på membranen i dit jagttøj. Sagt med andre ord så er du sikker på at købe kvalitetsudstyr, når du vælger Deerhunter produkter.

Virksomheden er repræsenteret i over 40 lande. Det beviser, hvor elsket brandet er. Elsket er brandet også af selve det danske kongehus. I 2009 blev brandet udnævnt til at være leverandør hos Hendes Kongelige Højhed og Det Kongelige Danske Hof. Det er igen en anerkendelse af, hvor godt udstyr de fremstiller.

 

Ivrige og passionerede jægere

Deerhunter er et brand, der er udviklet og gennemtestet af jægere. Jægerne tester alt deres udstyr i det klima og de omgivelser, som udstyret er tiltænkt til. Det betyder, at alt ned til den mindste detalje er gennemtænkt og gennemtestet. Fokus er altid, at udstyret skal være funktionelt, komfortabelt og nemt at bevæge sig i. Til dette formål benytter virksomheden sig altid af de nyeste teknologier og tekstiler indenfor design og camouflageteknikker.

 

Top 3 royale produkter


Nogle Deerhunter produkter er især værd at fremhæve og her får du nogle af de mest populære blandt jægere:

  1. Strike Jakke
    Denne jakke hører til under brandets fritidsserie. Det vil sige, at den egner sig godt til brug under flere forskellige fritidsaktiviteter. Herunder især jagt. Jakken fås i 3 forskellige farver og tilbyder dig en god komfort og pasform på grund af de formstøbte albuer. Jakken er fremstillet med strækbart materiale, sidelommer, lomme på brystet med lynlås, hætte, justerbare ærmer og knapper ved halsen samt lynlås til lukning. Desuden er den også vand- og smudsafvisende.

 

  1. Strike Bukser
    Disse bukser bruges både til jagt og til andre fritidsinteresser. Bukserne fås i 3 forskellige farver og det vil derfor være muligt at finde en farve, der passer til dit behov. Bukserne er særdeles komfortable og giver gode bevægelsesmuligheder. Bukserne er er imprægneret med Teflon, hvilket gør dem både vand- og smudsafvisende.

 

  1. Predator Hunting Jakke med Teflon
    Dette er 2018 modellen af Predator Hunting Jakken. Den tilbyder dig god komfort og bevægelighedsmuligheder ved jagtformer såsom fx buejagt. Jakken er åndbar, vandafvisende og har en Teflon coatingen, hvilket gør jakken lydløs og smudsafvisende. Endvidere er der et hul til en radioantenne. Dette gør det muligt altid at være klar.

 

Brandet sælger naturligvis mange flere spændende og brugbare produkter, der alle er produceret i samme høje kvalitet. Du finder blandt andet også handsker, huer, halsedisser, seler, kasketter mm. Flere af produkterne er optimeret til jagt, så du kan opnå sløring og camouflage, uanset hvilken form for jagt, du skal på. De forskellige camouflagemønstre gør, at du kan finde udstyr, som fungerer i flere forskellige vegetationer, klimaer og lysforhold.

Læs mere

Sommerens Mode er Nærmest Irriterende Lækker

Sommer mode

Kender du det, når modemagasinerne endelig begynder at vise sommertøj, og man bare sidder og savler over dem i timevis? Det er ikke hver sommer det sker. Der har været en del år i træk nu, hvor jeg enten har fundet moden utiltrækkende eller bare kedelig. Men i år, er vi altså nået op på helt nye niveauer. Aldrig har jeg fundet sommerens mode så appellerende, som den er i år.

Det er som om designerne endelig har fået ny inspiration, i stedet for bare at køre rundt i de gamle tricks. Det er en frisk luft af frihed og individualitet, frem for at alt skal være så fandens sexet og minimalistisk. Nu kan vi endelig gå klædt på en måde der er behagelig, og som signalerer noget om vores personlighed og ikke bare viser vores kroppe frem! Meget kan man sige om feminismen, men hvis det er den der har fået vækket designerne, så er jeg også klar til at kalde mig super feminist nu!

Det bedste af det hele er, at det ikke engang er en overreaktion. Det har vi også set nogle år tilbage: pludseligt gik vi fra små bikinier det ene år, og til store badedragter det næste. Som om vi pludseligt blev bange for at se lækre ud, og skyndte os at gemme os. I år har vi endelig fået den rette kombination af sexet og afslappet. Det er den behagelige bikini kombineret med et par klip klapper. Eller badedragten med de rette åbninger på siden. Der er masser af variationer af moden, men det er med fokus på at have komfort over udseende, og alligevel sikre at begge dimensioner er dækket.

Det er dog også nærmest irriterende, at se denne mode i magasinerne. Det siger jeg, fordi det jo betyder, at denne perfekte balance mellem form og funktion har været mulig hele tiden. Hvorfor i alverden har vi så bare gået og accepteret alt det andet? Det mest irriterende er, at jeg nærmest ikke kan ignorere det faktum, at moden om et par år nok vil bevæge sig være fra den her perfektion. Normalt er jeg glad for at moden er i konstant udvikling, men hvis jeg dog bare kunne fryse tiden her til sommer, så ville jeg altså være evigt lykkelig.

Jeg kunne selvfølgelig bare købe stort ind, og så følge denne stil til mine dages ende. Men vi ved jo alle sammen godt, at det ikke er sådan tingene hænger sammen. Ingen har lyst til at være den, der ligger på stranden i en badedragt der var på mode for 5 år siden, og som ser håbløst gammeldags ud. Jeg kan kun håbe, at andre kvinder giver ligeså positiv respons på moden i år som jeg gør, så vi forhåbentligt ser den være inspiration til badetøjet de næste mange år.

Læs mere

Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/anotherlife.dk/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 447

Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/anotherlife.dk/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 447

Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/anotherlife.dk/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 447

Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/anotherlife.dk/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 447