close
Mode

Her finder du din nye forårsjakke og sko

Foråret er snart over os, vi skriver 2017 i kalenderen og hele landet, for ikke at sige hele verden, skriger efter forandringer til det bedre. Med en utrolig omdiskuteret ny leder på den anden side af oceanen, sidder mange som på nåle rundt omkring i hele verden. I Danmark lider vi ikke under forandringer af den store kaliber, blot den normale skiften af årets sæsoner.

Sæsonskifte betyder ikke blot forandringer i haven, naturen og sindet, det betyder også forandringer i garderoben. I denne artikel vil jeg hjælpe på rette vej i søgen efter det perfekte herretøj til dig. Dette inkluderer både forårsjakker og sko, som er det største skifte der laves i garderoben, når årstiderne skifter.

Jeg har fundet et par hjemmesider, hvor jeg selv kan stå inde for kvaliteten på tøjet og samtidig garantere en fordelagtig pris på selvsamme.

Du er sikkert bekendt med tøjkæden Kaufmann, som har flere herretøjsbutikker landet over. Dette er ikke uden grund en kæde, som fører langt de fleste topmærker inden for modens verden. De udvælger altid deres tøj ud fra kvalitet og udseende, og derfor kan du være sikker på at købe en lækker kvalitetsjakke, når du handler i denne butik. Butikken samarbejder med mange af de store mærker som Tommy Hilfiger, Tiger of Sweden, Peak Performances m.fl. Lige pt. kører de med et outlet på hjemmesiden, så skynd dig at hoppe derind, hvis garderoben trænger til en opdatering. Det er selvfølgelig ganske muligt og simpelt at købe en jakke på nettet, men mange foretrækker stadig at gå i en fysisk butik for at afprøve pasform og tykkelse. Dette er selvfølgelig også stadig muligt, da det er hver kundes individuelle smag og behag, man stiler efter at tilfredsstille.

Fra en webshop til en anden. stayclassy.dk er Guds anden gave til mændene. (Den første er selvfølgelig kvinden) På denne side finder du de lækreste sko, når det kommer til kvalitet, udseende og komfortabelhed. Eftersom du betaler for hvad du får, synes jeg priserne derinde er exceptionelle, da standarden og kvaliteten på deres varer simpelthen er så høj. Derudover er det muligt at finde et par sko til alle lejligheder. Om du skal til middag ved Dronningen, spise frokost med din bedre halvdel eller skeje dig ud sammen med gutterne, så kan du finde 3 par, der passer perfekt til hver enkelt begivenhed.

Til sidst vil jeg gerne fremhæve en bestemt sko, som faktisk formår at gå til alle disse tre begivenheder på en og samme gang. Nemlig ‘Brogue’ skoen. Den er klassisk med sit læderlook, den er elegant grundet dens smukke syninger, og den er cool når den bliver sat sammen med det rigtige par jeans.

Så når jeg siger, at foråret er på vej og en opdatering kan være nyttig, så anbefaler jeg stærkt at smutte en tur ind på disse webshops og tjekke deres store udvalg af kvalitetsvarer ud. Held og lykke med jagten!