close
Livsstil

Fem gaver han ikke selv har tænkt på, men virkelig har brug for

Har han snart fødselsdag, eller er der en anden lejlighed der presser på døren? Så er det jo nok en god ide at finde en gave, men i stedet for bare at følge ønskesedlen, hvad så med at købe noget han ikke selv kunne komme på. Her er derfor en liste af fem gode gaver, som han ikke selv har tænkt over, men faktisk har brug for og som ikke springer kontoen.

Solbriller

Det første på listen er solbriller. Det er noget som alle har brug for, og alle kan lide. Der er tusinde forskellige stille, og der er derfor noget til en hvilken som helst type mand. Derudover er solbriller online noget som mænd generelt aldrig tænke over at købe, før det er for sent og så bliver det bare et impuls køb. Så det ville være en fantastisk gave, specielt til ham som altid er sent ude når det handler om udstyret til årstiderne.

Slips

Slips er en god gave til den stressede business mand, der altid går i jakkesæt. Et lækkert skarpt nyt slips, der kan få ham til at stå ud på konteret. Det kan også være at han bare godt kan lide at være pæn i tøjet og så ville et frækt slips også være en lækker gave. Måske er han faktisk mere en hipster type, men her kan en butterfly til gengæld gøre underværker.

Ur

Den nok dyreste på listen, men nok også den mest fremstående. Et lækkert ur er en perfekt gave til en hver type mand. Alle har jo brug for at vide hvad klokken er, og så gør det jo ikke noget at det kan være prikken over i’et i hans look. Så hvis det ikke er penge det handler om er et skarpt ur en no-brainer for næsten en hver mand.

Bælte

Her er det igen ligesom med slips til ham der godt kan lide at være flot i tøjet, og har brug for at alle accessoires passer sammen. Det kunne derfor være en god ide at lave en pakkeløsning sammen med et slips, så du er sikker på at det hele passer sammen. Igen hvis han er mere alternativ kunne et par seler måske være svaret.

Sokker

Ja det lyder måske som den værste ide der findes at give sokker i gave, og det kan der selvfølgelig også være noget om. Men hvis det nu bare skal være en lille gave og du ikke har nogle ideer, så er et par sokker i hvert fald altid brugbare. Nok det bedste brug er at lægge dem til som endnu en tilføjelse til pakkeløsningen. Så kan du i hvert fald være sikker på at det hele passer sammen. Ellers så er sokker online også bare en god joke-gave.