close
Biler

Denne Bil Fra Renault Stjæler Alt Opmærksomheden

København er en by, som det er nemt at fortabe sig i, mens man bare går rundt i sine egne tanker. Mange ynder at smide nogle øretelefoner i ørerne, og så bare vade rundt i den travle by. Det er nemlig ikke som så mange andre storbyer, hvor den konstante stress og jag nærmest overtager ens nervesystem og giver én sved på panden. Nej, København har nemlig alle de rolige og hyggelige elementer. Samtidig er byen og dens trafik noget af det mest forudsigelige. Folk overholder generelt færdselsloven og kører pænt. De fleste biler ligner hinanden – der er generelt ikke den store tendens til at skille sig ud. Det kan på sin vis være dejligt nok, sådan bare at kunne følge med strømmen.

Men er det ikke også fedt, når der pludseligt er noget der griber ens opmærksomhed? Når man trækkes ud af den daglige rutine og konfronteres med noget smukt og anderledes? Hvis du går rundt i København – eller andre større byer i Danmark – så vil du nok opleve det på egen krop. Renault har nemlig introduceret en bil, der virkeligt stjæler alt opmærksomheden, og den er blevet ufatteligt populær her i landet!

Det er selvfølgeligt den fantastiske Renault Captur vi snakker om. Med Captur har Renault bragt en bil på banen, der tør bryde med det ellers monotome design, som har kendetegnet bilbranchen i den seneste tid. Bilen har en magtfuld energi, og et rigtigt spændende moderne design der gør opmærksom på sig selv uden at bryde med elegancen.

Grunden til vi specielt ser den i byerne er, at Renault Captur er en længe ventet sammensmeltning imellem den smarte lille bybil, og en bil der er rummelig og behagelig at være i. På ydersiden fylder den ikke særligt meget, og det gør den ideel til at navigere rundt i byerne på. Men når du sætter dig ind i bilen føler du dig på ingen måde presset: tværtimod sidder du højere, end man gør i de fleste andre biler, og oplever bilens enorme rummelighed. Plads mangler der heller ikke, når man løber praktiske ærinder som eksempelvis indkøb: Captur’en har et kæmpe stort bagagerum på over 500 liter.

At den egner sig som bybil har selvfølgeligt ikke afholdt folk udenfor byerne fra, at anskaffe sig den lækre Renault. Den opfylder langt de fleste praktiske behov, og har samtidig en imponerende energimærkning.

Den stjæler ikke kun opmærksomheden fra folk der ser dig køre forbi: dine passagerer vil også fortabe sig i alle dens lækre detaljer og smarte funktioner. Den rummelige bil er nemlig fyldt med flotte design-detaljer som virkeligt giver indtrykket af, at intet har været op til tilfældighederne. Teknologien er også helt i front, og du eller dine passagerer kan nemt og hurtigt forbinde telefonen til bilen.