close
Livsstil

De her ting kan mænd aldrig få nok af

Du tror måske at du som kvinde har en mand i dit liv der ikke kan få det bedre, men her tager du fejl, der er ting som en mand altid vil mangle.

 

Fritid til sin hobby

De fleste mænd har en form for hobby, der i høj grad er deres frirum hvor de kan få lov til virkelig at være sig selv. Dog vil alle mænd sige at de ikke har nok tid til at fuldt udleve deres hobby, og du vil finde mange mænd der sidder og dagdrømmer om at arbejde fuldtid på deres veteran bil, båd, fiskeri osv. Når de går på pension. Mænd vil altid blive glade hvis man hjælper dem med at finde tid til deres hobby.

 

Fedt legetøj

Når en mand kommer op i alderen, og pludselig har de penge han ikke havde da han var yngre vil han se det som en mulighed for bruge dem og udleve sin barnlige sider. Dette ses oftest med hurtige biler, både og store højtaler anlæg i stuen. Men oftest kan dette legetøj også være i forklædning som noget brugbart, som en stor plæneklipper eller fedt værktøj. Men lad dig ikke tvivle, når en mand kommer hjem med en dyr ny boremaskine, at det egentlig bare et stort stykke legetøj. Men lad vær at nævn det for ham, eller klag for meget over alle de penge han bruger på det, og bare lad ham have det sjovt med hans legetøj.

 

Strømper

Hvis du er kvinde kan strømper måske virke som noget banalt man altid har nok af, men for mange mænd er det en lang kamp. Derfor man tit ser det komiske syn af en mand, med to forskellige strømper på hver fod. Derfor vil mænd altid blive glad for at få et par sokker i gave, så måske er uldsokker i julegave, ikke en så dårlig ide alligevel. Her er det smart at købe strømper online, så kan du altid købe nogle nye fede strømper til manden i dit liv.

 

Anerkendelse

For mænd kan hele livet egentlig bare virke som en lang kamp for at blive anerkendt, både af andre mænd, men især det modsatte køn. Det er en stor del af motivationen til hvorfor mange mænd arbejder så hårdt som de gør og hvorfor de tager de valgt som de gør. Derfor vil en mand altid blive glad hvis han får anerkendelse, især hvis det er fra kvinden i hans liv.

 

Underbukser

Mænd har et mærkeligt forhold til underbukser, det er ikke nær så vigtigt for dem som kvinder, men alligevel er det noget de altid bliver glade for. Som mand er det super fedt at have et par nye boxershorts på, og noget han helt sikkert vil blive glad for at få. Find derfor blot nogle boxershorts til billige priser, og se hvor glad han bliver. Sådan en gave kan også have en sjov seksuelle undertone.