close
Fritid

De bedste Colleen Hoover-bøger du bør læse med det samme

Hvis du er fan af kærlighedsromaner, er der gode chancer for at du har hørt om Colleen Hoover. Hun er en af de mest populære forfattere i genren, og hendes bøger er udgivet på over 40 sprog verden over. Hun skriver alt fra hjerteskærende historier til feel-good romancer, og hun skriver historier, der vil efterlade dig med et smil på læben. Så hvis du er på udkig efter din næste gode læsning, er her en liste over nogle af de bedste Colleen Hoover-bøger, som du bør få fingrene i med det samme!

Ugly Love

Ugly Love er en følelsesmæssig rutsjebanetur, der ikke ligner nogen anden, og den vil få dig til at sætte spørgsmålstegn ved alt om livet, kærlighed og forhold. Den fortæller historien om Miles Archer og Tate Collins, der starter som fremmede, men som hurtigt danner et usandsynligt bånd, der fører til uventede konsekvenser. Det er en smuk historie om, hvordan to mennesker, der aldrig var bestemt for hinanden, finder tilbage til hinanden på trods af alle odds. Med sine stærke temaer og relaterbare karakterer er Ugly Love et af Colleen Hoovers bedste værker.

Maybe Someday

Maybe Someday er en opløftende historie om to mennesker, hvis liv bliver flettet sammen, da de begge flytter ind i det samme lejlighedskompleks. En aften hører Griffin sin nabo Sydney spille på sin guitar fra den anden side af væggene – og han bliver straks betaget af hendes musik. Snart blomstrer deres venskab op til noget mere – men der er et problem: Sydney har en kæreste. Denne bog følger Griffin og Sydney, mens de kæmper med deres følelser for hinanden og samtidig forsøger at finde ud af, hvad de virkelig vil have ud af livet. Det er en af de bøger, der vil blive hængende længe efter, at man har læst den færdig!

Confess

Confess er endnu en god bog af Colleen Hoover, der følger Auburn Reed og Owen Gentry, som mod alle odds forelsker sig i hinanden. Da Auburn flytter til Dallas, bliver hun tiltrukket af Owens kunstinstallation i et lokalt galleri – og snart begynder deres forhold at udvikle sig til noget meget dybere, end nogen af dem havde forventet, at det ville blive. Denne bog dykker dybt ned i emner som skyld, forløsning og tilgivelse – den vil helt sikkert få dig til at grine, græde og tænke dig om to gange, før du gør antagelser om andre uden at lære dem at kende først! Den er helt sikkert værd at læse!

Colleen Hoover har skrevet mange fantastiske bøger i løbet af sin karriere, men disse tre er helt sikkert nogle af hendes bedste værker endnu! Så snup dig selv et eksemplar af Ugly Love, Maybe Someday eller Confess i dag – vi garanterer, at når du først er begyndt at læse dem, vil du ikke kunne lægge dem fra dig! Og hvis du er på udkig efter endnu mere fantastisk læsning af denne fantastiske forfatter, så tjek hendes fulde bibliotek ud – der er mange flere fantastiske historier, der bare venter på dig!