close
Livsstil

Bliv klar til jagtsæsonen som de royale

Jagt

Deerhunter er et af de mest populære mærker blandt jægere i Danmark. Det er der flere grunde til. Først og fremmest er tøjet ekstremt holdbart og ligger stadig i en priskategori, hvor alle kan være med. For det andet så er alt deres udstyr gennemtestet til nordiske forhold og du får tilmed 5 års garanti på membranen i dit jagttøj. Sagt med andre ord så er du sikker på at købe kvalitetsudstyr, når du vælger Deerhunter produkter.

Virksomheden er repræsenteret i over 40 lande. Det beviser, hvor elsket brandet er. Elsket er brandet også af selve det danske kongehus. I 2009 blev brandet udnævnt til at være leverandør hos Hendes Kongelige Højhed og Det Kongelige Danske Hof. Det er igen en anerkendelse af, hvor godt udstyr de fremstiller.

 

Ivrige og passionerede jægere

Deerhunter er et brand, der er udviklet og gennemtestet af jægere. Jægerne tester alt deres udstyr i det klima og de omgivelser, som udstyret er tiltænkt til. Det betyder, at alt ned til den mindste detalje er gennemtænkt og gennemtestet. Fokus er altid, at udstyret skal være funktionelt, komfortabelt og nemt at bevæge sig i. Til dette formål benytter virksomheden sig altid af de nyeste teknologier og tekstiler indenfor design og camouflageteknikker.

 

Top 3 royale produkter


Nogle Deerhunter produkter er især værd at fremhæve og her får du nogle af de mest populære blandt jægere:

  1. Strike Jakke
    Denne jakke hører til under brandets fritidsserie. Det vil sige, at den egner sig godt til brug under flere forskellige fritidsaktiviteter. Herunder især jagt. Jakken fås i 3 forskellige farver og tilbyder dig en god komfort og pasform på grund af de formstøbte albuer. Jakken er fremstillet med strækbart materiale, sidelommer, lomme på brystet med lynlås, hætte, justerbare ærmer og knapper ved halsen samt lynlås til lukning. Desuden er den også vand- og smudsafvisende.

 

  1. Strike Bukser
    Disse bukser bruges både til jagt og til andre fritidsinteresser. Bukserne fås i 3 forskellige farver og det vil derfor være muligt at finde en farve, der passer til dit behov. Bukserne er særdeles komfortable og giver gode bevægelsesmuligheder. Bukserne er er imprægneret med Teflon, hvilket gør dem både vand- og smudsafvisende.

 

  1. Predator Hunting Jakke med Teflon
    Dette er 2018 modellen af Predator Hunting Jakken. Den tilbyder dig god komfort og bevægelighedsmuligheder ved jagtformer såsom fx buejagt. Jakken er åndbar, vandafvisende og har en Teflon coatingen, hvilket gør jakken lydløs og smudsafvisende. Endvidere er der et hul til en radioantenne. Dette gør det muligt altid at være klar.

 

Brandet sælger naturligvis mange flere spændende og brugbare produkter, der alle er produceret i samme høje kvalitet. Du finder blandt andet også handsker, huer, halsedisser, seler, kasketter mm. Flere af produkterne er optimeret til jagt, så du kan opnå sløring og camouflage, uanset hvilken form for jagt, du skal på. De forskellige camouflagemønstre gør, at du kan finde udstyr, som fungerer i flere forskellige vegetationer, klimaer og lysforhold.