close
Livsstil

De bedste gave idéer til veninden

Gaver

At købe en gave til veninden kan nogle gange være nemt, men andre gange svært. For når i nu har været veninder i så mane år, så har hun egentligt fået alle kategorier fra dig. Du har givet hende alt fra penge til søde sager. Er du løbet tør for idéer, så læs med og få et par hints til den næste gave til hende.

 

Tøj

Det er ikke en hemmelighed, at de fleste piger elsker tøj. Og tøj kan man heller ej løbe tør for. Du kan f.eks. købe et par jeans eller en kjole fra Just Female til hende. Eller så kan du tage af sted med en veninde i en Just Female forretning og få købt et helt sæt til hende. Måske endda tage ud alene og lad som om du er hende. Hvad ville hun vælge? Dette kan være en sjov måde at få købt en gave på.

 

Parfume

Parfumer bruger alle og det er nok noget man ikke kan undvære. Dyre parfumer plejer at være dem kvinderne forelsker sig mest i. Er hun dog typen, der ikke vil bruge sine egne penge på en dyr parfume, når hun har det fint med den budget-parfume hun normalt bruger? Så overrask hende med en dyr parfume, som f.eks. Lady Million eller Olympia fra Paco Rabanne.

 

Oplevelsespakke

En oplevelsespakke kan være alt fra en biograftur til et weekendophold. Dette er nok noget af en overraskelsesgave. Det er især en god idé, hvis du køber en have, som I kan bruge sammen. F.eks. et weekendophold for to person til jer begge to.

 

Makeup

Makeup bruger de fleste kvinder og andre gør ikke. Mærker som f.eks. Fenty Beauty og Kylie’s makeupbrand har taget over, som en storm. De er bkevet et hit for mange unge piger. En gave fra en af disse kendte mærker kan du altid give hende. Tøj som f.eks. Just Female og en tilhørende læbestift vil være perfekt til hende.

 

Ansigtspleje

Ansigtspleje bruger de fleste kvinder. Du kan give hende alt fra en skrub til en fugtighedscreme. Kast dig ud i et økologisk mærke, som virkelig giver hende den forkælelse hun fortjener. Køb noget til hende, som hun normalt ikke gider, at gå efter. Igen, kan du her sammensætte en gave fra Just Female og et populært beauty mærke.

 

Gavekort

Et gavekort til en tøjforretning eller en anden forretning, som hun oftest handler i kan også være en god idé. Her fortæller du, at du faktisk godt ved, hvad hun kan lide. Desuden er det et godt alternativ, hvis du synes at give penge er for kedeligt og hvis du alligevel ikke ved, hvad du skal købe til hende. Du kan købe et gavekort til hende fra f.eks. det kendte tøjmærke Just Female. Her sælger de fantastisk, unikt tøj til enhver kvinde.

 

Biletter

Billetter til en koncert eller et standup-show kan være en fantastisk gave til hende. Her får hun nydt, hvad hun mest elsker, som en oplevelse.