close
Livsstil

10 tips til at lave en rigtig mandehule

Boligen er i mange tilfælde kvindernes domæne. Ofte er manden med på råd, når der skal vælges

møbler og større ting til hjemmet, men det er ikke altid han får lov at gøre sin indflydelse gældende. Det er, alt andet lige, synd og skam når nu rigtige mænd er så efterspurgte. Hvis I har plads til det, hvorfor så ikke lave et reservat i hjemmet, hvor macho manden kan give den fuldstændig gas. En rigtig mande hule, med alt hvad hjertet begærer af maskulint habengut.

 

  1. Vælg et område. En garage er tit og ofte første valg, hvis hulen skal rumme benzindrevne køretøjer. Men er det mere en musik eller tegneserienørd, der kommer til at bruge hulen, kan et skur eller værelse være bedre egnet.
  2. Brug hans yndlingsmøbler. Til den kvindelige læser: hvis du hjælper med indretningen, så lad for alt i verden være med at bestemme: hans hule – hans smag! Hvis han vil have gamle hullede møbler – so be it!
  3. Brug fantasien. Hvad er hans drømme hule? Er der et jungletema? Eller har han nogle bil plakater, der hidtil ikke er kommet op at hænge?
  4. Gå evt. på udkig på nogle loppemarkeder, de sætter gang i hukommelsen. Måske skal det være nostalgisk.
  5. Hvis I stadig har de gamle højttalere på loftet, er det nu de skal hentes frem og støves af.
  6. Æggebakker er gode at lydisolere med.
  7. Maling kan være en god ide. En rigtig hule er måske lidt mørk, men med hyggelig belysning. Her kan det godt betale sig at gøre lidt ekstra ud af det, for belysningen er vigtig, når den helt rigtige stemning skal frem, men husk nu hvem der bestemmer!
  8. Er huleejeren en mand, der kan lide øl eller vin? Så er det eneste rigtige måske at lave en bar. About a stol fra Hay er en god funktionel barstol. Der skal også være en bardisk, men den kan han nok nemt lave af et stykke flot træ eller en gammel spånplade. Selvgjort er som bekendt velgjort og jo mere hjemmelavet mandehulen er, des mere personlig vil den føles.
  9. Modstå fristelsen til at hænge feminint pynt op! Hvor ofte har man ikke set en rigtig mandehule afmaskuliniseret af klokkestrenge, broderet med motorcykelmotiver og haveredskaber i korssting. Og hvor er det synd.
  10. Musik skal der til! Fra Vikingerne til Chopin! Alt hvad han elsker! Og film, hvis der er et tv. Ligegyldigt om husets frue har dømt det til at være dårlig smag! Husk en mandehule har en fin og ren stil, der ikke altid kan opfattes af kvinden i hjemmet. Det er ligesom hunde, der kan høre lyde mennesker ikke kan. Nu er hulen en sikker succes. Start med at nyde den gode fornemmelse, af endelig at have fået fod under eget bord! Hvad med at invitere et par af vennerne til hule Warming? Med eller uden kvinder. Der vil uden tvivl være basis for beundring for det velgørende initiativ til bevarelse af hulemandens rettigheder. Og hvem ved, måske bliver det hele familiens yndlingsrum.